Бургер по-українськи пропонують у Львові: у чому його особливість?

0 12

Як зробити фаст-фуд автентичним? Оригінальний бургер пропонує відвідувачам один із Львівських ресторанів. Замість традиційних булок у сендвічі використовують деруни, повідомляє SEEDS.

Скуштувати новинку можна у ресторані “Дефіляда”. У закладі своїй кулінарній інновації дали назву “Друнгер”.

Одна порція продукту важить 360 грамів. До складу незвичайного бургера входять котлета зі свинини, картопляні деруни, сир чедер, помідор, листки салату, а також соус BBQ. Цікаво, що для авторського бургера деруни не смажать, а запікають. Це робить типову “швидку” їжу більш корисною.

SEEDS.org.ua

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!