Directory

Rating
Featured/Unfeatured
Claimed/Unclaimed
логотип органік.jpg

Компанія «Органік-Д» заснована  у 2017 році й спеціалізується на вирощуванні овочів борщового набору. Загальна площа фермерства  300 га.

Запорукою природнього росту овочів  є натуральне добриво отримане шляхом  переробки відходів тваринництва.

«Органік-Д» одна з перших компаній України, де втілюються  найсміливіші аграрні та технологічні рішення у галузі культивації коренеплодів та інших культур на органічному добриві.

Другий чинник успішного розвитку компанії  полягає у правильному зберіганні готової продукції.  Сучасний склад  оснащений комплексом інженерних систем кращих європейських брендів і спроектований з метою максимально утримати первинний вигляд овочів  та їх свіжість.

У 2019 році компанія започаткувала екологічно чистий бренд продукції Organic-D. 

Продукція ТОВ «Органік-Д» має сертифікат GLOBAL G.A.P. – визнану в усьому світі серія сільськогосподарських стандартів, які встановлюють практику ведення сільського господарства.

вас.png

Bas.ua – це виробник якісних запчастин до сільгосптехніки, такої як сівалки, жатки, розкидачі добрив, комбайни та інше.

Bas.ua пропонує широкий асортимент продукції, яка відповідає вимогам сучасного аграрного ринку. Запчастини сумісні з багатьма моделями сільгосптехніки відомих світових брендів, таких як John Deere, Claas, Case IH, New Holland, Lemken, Kverneland, Monosem, Gaspardo, Geringhoff та інших.

Запчастини до сільгосптехніки, які виготовлені на нашому підприємстві, мають лазерне маркування. Це дозволяє нам ідентифікувати зроблені нами деталі та механізми сільгосптехніки.

Ми впевнені в якості нашої продукції, тому гарантія на неї складає 12 місяців.

Компанія працює у сфері металообробки більше 15 років. Головні виробничі потужності розташовані в місті Черкаси. Bas.ua виконує металообробку під оптові замовлення, використовуючи сучасне обладнання та кваліфікований персонал.

Додаткові послуги: виготовлення зірочок та лазерна різка металу в Черкасах.

Ми співпрацюємо з усіма автотранспортними компаніями України. Є офіційні дистриб`ютори в наступних містах: Кривий Ріг, Вінниця, Львів, Київ.

Bas.ua – це надійний партнер для Вашого агро бізнесу!

агрикс.jpg
5.00 (1 review)
Інтернет-магазин ЗЗР, добрив та насіння. Все що треба для аграріїв.
Офіційний дилер компаній Syngenta, Nunhems, Enza Zaden, Bejo, Rijk Zwaan, Clause, Cora Seeds, Hazera.
logo_1.jpg
(097) 555-07-00(097) 555-07-00
(096) 026-12-65(096) 026-12-65

Компанія “Гаї Розтоцькі Будівельні Матеріали” – надійний постачальник вапняку, вапнякового борошна, вапнякової муки, меленого вапняку, мінерального порошку, гранульованого вапняку. Вся реалізована нами продукція повністю відповідає вимогам ГОСТ і ТУ, діючих на території України, сертифікована і супроводжується відповідними паспортами якості. Компанія є виробником повного циклу – від видобування вапняку до упакування та відвантаження.

Вапнякове борошно (мінеральний порошок) виробляється шляхом висушування та помолу видобутого вапняку на високотехнологічному Європейському обладнанні. Виробничі потужності дають нам змогу виготовляти понад 3,500 тон вапнякової муки в місяць. Особливо перспективним продуктом у нашій лінійці є гранульований вапняк. Гранульований вапняк – екологічно чистий продукт, який виготовляється з вапнякового борошна власного виробництва та чистої води без будь-яких інших домішок. Основна діюча речовина – CaCO3> 90%.







unnamed (1).png

Компанія Тайтен Машинері Україна 10 років успішно функціонує на ринку України. Це офіційний дистриб’ютор сільськогосподарської техніки Case IH, BEDNAR та KUHN. Компанія дотримується високих стандартів передпродажного та післяпродажного обслуговування, пропонуючи якісні, надійні та сучасні сервісні послуги від кваліфікованої команди фахівців.

Без названия.png

ФРОСТЛИ – это перспективная компания, активно развивается в сфере продвижения и реализации решений в сфере защиты агропромышленного сектора от нестабильных климатических действий.

Соединив огромный опыт работы в аграрном и промышленном секторах компания Фростли совместно с нашими партнерами с гордостью может предложить самый модельный ряд ветряных машин для борьбы с заморозками.

ktl-ukraine-logo-newcol-png1-1.png

KTL Ukraine была создана для оказания различного вида логистических услуг своим клиентам, как на территории Украины, так и по всему миру.

Мы являемся специалистами в оказании любого рода логистических услуг: морские контейнерные перевозки, авиа отправки грузов из любой точки планеты, автомобильные и железнодорожные перевозки, брокерский сервис, организация складирования и перевалки грузов, а так же фрахтование судов различного типа. Также компания имеет большой опыт, наработки и специальные тарифы по отправкам грузов в рефрижераторных контейнерах для различных типов товаров, требующих поддержание температурного режима при перевозке.

Мы являемся членом таких международных логистических сетей как WCA (WCA, WCA pharma, WCA perishables), MPL, CCC, Easy Fresh, Kinay Network.

Также мы являемся представителем логистической сети Easy Fresh, которая специализируется на перевозках грузов в рефрижераторных контейнерах. Это позволяет нам предоставлять услуги по перевалке и хранению грузов, требующих специального температурного режима. Мы используем собственные терминалы группы Easy Fresh в портах Rotterdam, Gdansk, Koper, что позволяет комбинировать доставку товаров контейнерами и автотранспортом из стран Западной Африки и Южной Америки на рынки Украины и Европы.

Сеть Kinay Network представлена в Китае – KTL China, Нидерландах и Бельгии – KTL Benelux, Соединенном Королевстве Великобритании – KTL Europe, Турции – KTL Turkey, Украине – KTL Ukraine, Вьетнам – KTL Vietnam. В Украине офисы KTL Ukraine находятся в Одессе (возле основных морских портов «Одесса», «Черноморск» и «Южный») в Киеве, в Днепре, Харькове и Борисполе.

KTL Ukraine является членом ассоциации АМЭУ (Aссоциация международных экспедиторов Украины) и имеет сертификат «FIATA». Также мы являемся аккредитованным ж/д экспедитором, что позволяет удешевить подачу контейнерного оборудования нашим импортным и экспортным клиентам используя железнодорожное сообщение. Имеем аккредитацию и соответствующие разрешения на перевозку опасных грузов.

Дарвин лого.png

Компанія “Дарвін” спеціалізується на реалізації насіння овочевих культур та квітів, газонних трав, добрив, засобів захисту рослин та супутніх товарів

logo.jpg
050 719 98 08- Валентина050 719 98 08- Валентина
050 719 00 48 -Єлизавета050 719 00 48 -Єлизавета

УТК ХимАльянс – єдиний національний завод-виробник Рідких Комплексних Добрив за технологією кислотного синтезу. Якість продукції підтверджується європейським сертифікатом відповідності. Протягом багатьох років УТК ХимАльянс завоював репутацію надійного постачальника добрив та послуг з їх внесення.

726077_company_logo_2.png
044 290-76-26 044 228-15-51 044 290-76-27044 290-76-26 044 228-15-51 044 290-76-27
(050) 352-50-12; (050) 443-94-73(050) 352-50-12; (050) 443-94-73

Компанія AGSOLCO Ukraine (АГСОЛКО Україна) займається постачанням імпортної сільгосптехніки, зернового обладнання, будівельної, комунальної та складської техніки, комерційних автомобілів, запасних частин, а також всіх елементів агротехнологій – насіння, засобів захисту рослин, добрив.

Компанія працює з 2015 року, але за цей час кожне її напрямок ми наповнили унікальними, економічно вигідними і цікавими для клієнта продуктами.

Сільськогосподарський департамент компанії являє ряд провідних китайських і європейських брендів причіпної техніки і обладнання.

logo.png

ТзОВ «Ольта-Львів» – виробник палетних бортів – дерев’яної пакувальної тари з металевими завісами.

Це ергономічна заміна громіздким суцільним ящикам, в яких важко дістатися дна.

Ідеальне рішення для складування, зберігання, транспортування продукції. Палетні борти легко складаються, займають мінімум місця на складі, що є важливо для зберігання багаторазової тари.

image001 (3).png

ТОВ «Толсма Текнік» є представником ряду європейських виробників обладнання у сфері зберігання, доробки та переробки овочів, фруктів та ягід. Маючи знання і досвід українських виробників компанія пропонує найсучашніші та найякісніші комплексні рішення для фермерів, підприємств з доробки та переробки овочів і фруктів,ягід, в тому числі заводів, що здійснюють заморозку, сушку та консервування. Висококваліфіковані інженери сервісної служби надають оперативно та якісно послуги по монтажу та обслуговуванню обладнання, що постачається компанією.

 

logo_square_fb.png

Компанія постачає якісне обладнання та витратні матеріали для молочних ферм і комплексів від провідних європейських та вітчизняних виробників обладнання для молочних ферм. “Мікрон Агро” ексклюзивно представляє в Україні такі європейські компанії, як Aktiv Puls (Германія), Deltex (Франція), Akroh (Нідерланди), Calvatis (Германія), Salutem (Білорусь), Шведофф (Білорусь), Kurtsan (Турція), La Buvette (Франція).

Асортимент продукції представлено обладнанням для випоювання телят, доїльним та обладнанням для переробки молока, автонапувалками, стійловим обладнанням, матеріалами для покращення комфорту тварин, а також витратними матеріалами, які
використовуються для щоденного обслуговування обладнання і тварин.

“Мікрон Агро” надає гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування, а також багаторічну гарантію на весь модельний ряд своєї продукції.

https://mikronagro.com.ua

технотест.PNG

Основний напрямок діяльності компанії – поставка лабораторного обладнання і сучасних аналітичних приладів, призначених для контролю безпеки і якості продукції, сировини, технологічних процесів.

2015-08-12171803-49738.png
04162 3033204162 30332
050 8511112050 8511112

Колектив підприємства складає близько 200 фахівців. Неодноразово господарство відзначалося як краще господарство області і краще господарство Житомирської.

Займається вирощуванням зернових, олійних, овочів (реалізація якісної картоплі круглий рік), розвиває м’ясне скотарство.

agroskarb-96842.png

«АгРоСкарб» – компанія, яка надає комплекс послуг, від проектних до будівельно-монтажних, підбору технологічного і транспортного устаткування в сфері зберігання та переробки зернових культур.

zavod-99964.png
(050) 305-05-98(050) 305-05-98
(067) 00-77-433(067) 00-77-433

ТОВ «Завод Агропромислових Технологій» (ЗавАгроТех) – виробник обладнання для зберігання і сушки зерна. На ринку України – з 2010 року.

ЗавАгроТех проводить повний цикл виробництва, починаючи від проектування і закінчуючи введенням в експлуатацію обладнання, здійснює сервісне обслуговування клієнтів.

mir-vesov-117404.jpg

“Мир весов” – група компаній, яка більше 20 років представляє на ринку України якісне вагове обладнання та комплектуючі для нього.

indastri-111429.gif

Діяльність компанії «Індастрі» орієнтована як на поставку будівельних матеріалів для фермерських господарств, так і на роботу з проектними організаціями, які займаються комплексними роботами з проектування в сфері АПК.

27951-27476.jpg
+38050 698 02 49+38050 698 02 49

Компанія «ВПК-Агро» – велике підприємство, яке займається виробництвом і переробкою сільськогосподарської продукції.
Компанія веде тісну співпрацю в оптових поставках з такими великими підприємствами як «АТБ-Маркет» та «Сільпо».

Showing 1 - 20 of 541 results
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!