Джеми і повидло з Волині прийшлись до смаку мешканцям Прибалтики

0 777

В цехах плодоконсервного заводу на Горохівщині виготовляють 25 видів продукції, яка користується попитом у багатьох регіонах України.

Нещодавно джеми з Волині, повидла і згущене молоко схвально оцінили латвійці. До того ж підприємство стало єдиним в Україні постачальником начинок для Даугавпілської кондитерської фабрики.

Занедбаний колись завод придбав та налагодив на ньому виробництво уродженець села Диковини Петро Захарчук. Відтак це стало сімейною справою подружжя Захарчуків Олександра і Наталії.

Доки чоловік займається організаційними справами, пов’язаними з оснащенням, обладнанням і ремонтами, пані Наталія скрупульозно контролює виробництво.

“Брак у нас — рідкість, і за межі заводу така продукція не виходить. Наші консерви якісні, відповідають вимогам Держстандарту. Ми дуже дбаємо про імідж підприємства, здобутий нелегкою працею, про свою репутацію, — каже Наталія Захарчук. — Конкурентів тепер є утричі більше, ніж, скажімо, десять років тому. І всі мають знайти свою нішу на ринку”.

На підприємстві під час сезонних робіт трудяться до 40 жителів Берестечка і навколиш­ніх сіл. Керівники дорожать кваліфікованими працівниками, тому залишили процес виробництва безперервним, періодично підвищують людям заробітну плату.

У подружжя Захарчуків багато нових задумів. Виробництво розвивається, бо нові види продукції потребують сучасних технологій та обладнання. Незмінним залишається їхнє кредо — цінувати людей і любити свою справу.

SEEDS.org.ua за інформацією volyn.com.ua

 

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!