На Прикарпатті випустили путівник ресторанами та каварнями прадавньої Коломиї

0 666

На Прикарпатті, в місті Коломия, представили видання про ресторани та кав’ярні давнього міста. Про це повідомив автор книги, журналіст і краєзнавець Василь Нагірний. 

“Я не думав, що колись вийде книга. Але, у міру надходження фактажу, окрема папка про ресторани та кав’ярні Коломиї постійно збільшувалася.

Після відвідування будь-якого архіву, обласного чи загальнодержавного, чи на стриху (горищі – ред.) у друзів, знаходив інформацію і добирав її до визначеної теми”, – розповів Нагірний.



Книга “Ресторани та каварні давньої Коломиї” розповідає про заклади харчування від ХVIII до кінця ХХ століття і є документальним виданням. Автор збирав до неї матеріали майже 10 років.

“Замість сухого документального викладу є багато пригод різних персоналій, які зустрічались в тому чи іншому закладі, високих достойників та нижчої челяді. Як вони себе поводили, які були правила поведінки”, – зазначив краєзнавець.

Книга має два розділи: австрійська, польська, німецька доба в Коломиї та повоєнний час. Після проголошення Незалежності в Україні, стверджує автор книги, вивіски у Коломиї змінювались з “космічною швидкістю”, а тому цей період важко дослідити.

Видання “Ресторани та каварні давньої Коломиї” побачило світ завдяки Коломийській друкарні, накладом 500 примірників.


Як заробити на нішевих продуктах в Україні? В яке крафтове виробництво доцільно інвестувати і які технології допоможуть зібрати максимальний врожай?

Відповіді на ці питання Ви почуєте від провідних агрофахівців під час Міжнародної конференції:

“Ніші. Технології. Інвестиції” з циклу “Збільшення прибутків в агробізнесі”

від Sapienza.media

28 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі (МВЦ, Київ).  

 

SEEDS.org.ua за інформацією Телеканалу НТК

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!