Органічні прянощі на землях Тернопільщини вирощує швейцарка

0 149

У селі Потутори на Бережанщині швейцарка Крістіна Лібергер облаштувала міні-бізнес — вирощує екологічно чисті прянощі за швейцарським рецептом.  

Швейцарець Райнер Закс разом з нашим земляком Іваном Бойком на базі колгоспної ферми створили товариство “Жива земля Потутори”.

Завдяки швейцарським партнерам ферма запрацювала на повну.

Тут і екологічно чисте молоко, зернові культури, а найголовніше — близько 50 сортів прянощів. Їх вирощує швейцарка Крістіна Лібергер, за своїм, особливим рецептом.

В подальшому з них виробляють органічні спеції та чаї.

Швейцарка переїхала до України сім років тому. Жінка розповідає, що здавна мріяла відкрити власну справу і зайнятися землеробством.

SEEDS.org.ua за інформацією Т1 Новини

 

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram та YouTube. Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано