Шокова заморозка збереже смак та корисні властивості ягід до двох років  

0 384

Шокова заморозка ягід має низку переваг перед своїми аналогами. Вона дозволяє зберегти цілісність структури, товарний вигляд та смакові якості замороженої продукції, розповів директор компанії S.B. Frozen Foods Семен Брік.

“Якщо порівнювати промислове заморожування ягід з заморожуванням в домашніх умовах – різниця є доволі суттєвою. У звичайному, домашньому холодильнику процес заморожування ягід відбувається по-іншому, набагато повільніше і при розморожуванні, продукція втрачає свої корисні властивості та товарний вигляд”, – зазначає Семен Брік.

На выходных к нам на завод S.B. Frozen Foods приезжали журналисты телеканала «1+1». Гости своими глазами увидели новейшую технологию шоковой заморозки малины, земляники садовой, ежевики и брусники. В видеосюжете мы показали журналистам тонкости переработки замороженных ягод и то, как профессионально с помощью современных инновационных технологий, оптической сортировки, мы достигаем высокого качества конечного продукта. Делимся с Вами нашими возможностями: можем отсортировать, заморозить, переработать, обращайтесь!

Gepostet von Andriy Zhukov am Dienstag, 25. Februar 2020

“Водночас шокова заморозка відбувається за температури -35° С, що забезпечує майже миттєвий перехід рідини, яка міститься всередині ягоди, в твердий агрегатний стан. Це дозволяє клітинам та тканинам суниці садової, малини, чорниці або ожини повністю зберегти свою природну структуру та поживну цінність.

Таким чином, ягоди, що принесені додому з супермаркету взимку, за своїми корисними властивостями ідентичні ягодам, що були щойно зірвані з куща”, – додає Семен Брік.

Ще однією перевагою даного виду заморозки є значний термін зберігання продукції. Так, ягоди можуть зберігатися до двох років, без втрати своїх властивостей, каже директор компанії S.B. Frozen Foods Семен Брік.

 

SEEDS.org.ua  за інформацією Fruit-Ukraine.org

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано