Українці та французи спільно випускатимуть фруктово-ягідний кондитерський напівфабрикат

0 590

За кілька місяців на українському ринку з’явиться кондитерський напівфабрикат з фруктами і ягодами, розроблений спільно французькими кондитерами та українським переробником овочів та фруктів.

Про це повідомив власник компанії з переробки S.B Frozen Foods Андрій Жуков, під час виступу на XVI міжнародної конференції “Овочі та фрукти України 2019. Експортний прорив”.

За словами експерта, останнім часом кількість кондитерських і пекарень в Україні істотно збільшилася, і протягом наступного часу тенденція до зростання буде зберігатися. При цьому, істотним попитом користуються кондитерські напівфабрикати, і продукти, що вимагають від покупця мінімального готування.

“Кондитерський напівфабрикат з якісним інгредієнтом (фруктами і ягодами) може стати високоприбутковою нішею на українському ринку”, – зазначає Андрій Жуков.

В об’єднанні з французькими кондитерами, власник S.B Frozen Foods планує запустити на вітчизняний ринок напівфабрикат вже протягом наступних 2-3 місяців. За словами фахівця, перші поставки напівпродукту реалізовуватимуться у великих торгових мережах і на заправних станціях.

Наразі кінцевий вигляд і склад продукту тримається в секреті.

 

SEEDS.org.ua  за інформацією Agri-gator

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано