Українським фермерам розкажуть як заробляти на часнику більше і регулярно

0 90

Часникова тема стає дедалі популярнішою серед українських виробників: ціна в 180-200 грн/кг на деякі сорти продукції розбурхує уяву фермерів, та змушує замислюватися про можливу високу рентабельність даного напрямку. Однак Україна досі не в центрі часникового бізнесу, а вітчизняні полиці магазинів рясніють імпортною продукцією.

Як українському фермеру заробляти більше на часнику? Які технологічні нюанси слід враховувати при виробництві даної культури? І головне: чи можливо висадити часник на ділянці лише один раз, та збирати врожай протягом декількох сезонів? Відповіді на ці питання озвучить експерт часникового бізнесу, директор компанії «Чистий продукт» Сергій Паращенко, під час торгової площадки

“Ніші. Технології. Інвестиції” з циклу “Збільшення прибутків в агробізнесі”.

Організатор: агромедіа-агенція Sapienza.media


Захід пройде 28 жовтня в рамках виставки “ІНТЕРАГРО-2020”

у Міжнародному Виставковому Центрі (МВЦ, Київ)

Відкрита конференц-зала, пав. 3, вхід 3А

ПОЧАТОК: 11.00

Захід відбудеться за підтримки Київського міжнародного контрактового ярмарку.

Солодкий партнер торгової площадки – “Житомирські ласощі” та ARTIS.



«Багато виробників підходять до часникової теми дуже вузько, вважаючи що достатньо лише виростити продукцію та продати. При вирощуванні з зубка, собівартість товарного часнику становить близько 30 грн/кг. Його продадуть, але це шлях в нікуди, рентабельності навіть не слід очікувати.

Інша справа, якщо займатися зі спеціальним сертифікованим насіннєвим господарством, та вирощувати часник з повітряної цибулини. В такому випадку собівартість часнику знижується до ~ 10 грн/кг. Подібне виробництво вимагає знань технологічних процесів, але й заробітки виходять на порядок вище», – зазначає Сергій Паращенко.

Під час виступу, експерт також проаналізує минулорічний та нинішній сезон, розповість про головних гравців часникового ринку, та про ситуацію у продажах та переробці. На прикладі своєї компанії «Часниковий продукт» експерт розгляне головні нюанси часникового бізнесу, і побудує прогноз на наступний сезон.


Вхід на захід вільний, за умови попередньої реєстрації>>> 

За додатковою інформацією звертайтесь:

+38 099 737 17 92

+38 093 968 31 24

pr.sapienzamedia@gmail.com

 

SEEDS.org.ua  

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!