Українці виготовлятимуть органічний чай з амаранту

1 1 021

Амарант, який віднедавна почали доволі активно вирощувати в Україні, незабаром стане ще й сировиною для корисного органічного чаю. Інформація про це міститься на сторінці у Facebook директора Асоціації виробників амаранту і амарантової продукції Олександра Дуди.

“Ще один органічний продукт із амаранту – сушене листя. Сировина для амарантового чаю та екстракції. Сорт Студентський. Експерементально заготовили близько 50 кг сухого листя”, – пише Олександр Дуда.

При періодичному вживанні чаю з амаранту організм поповнює втрачені ресурси. Клітини отримують необхідні будівельні та енергетичні матеріали для біохімічних реакцій. Тканини відновлюються, і здорові органи в повному обсязі виконують свої функції.

Вживання амарантового чаю служить профілактикою багатьох захворювань і допомагає швидше відновити роботу організму:

  • при сильному стресі і нервовому розладі;
  • при порушеннях роботи травної системи, пов’язаних з неправильним харчуванням;
  • при зловживанні і передозуванні алкоголем і ліками;
  • при зниженні імунітету;
  • при порушенні вуглеводного і водно-сольового обміну речовин;
  • при наявності передумов до деяких вроджених захворювань.

Також він може використовуватися як додатковий засіб до основної терапії при лікуванні багатьох інших захворювань.

 

Дізнавайтеся більше про новітні ідеї, тренди та технології агробізнесу на конференції від агромедіа-агентства Sapienza “Збільшення прибутків в агробізнесі“, яка відбудеться 29 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі.

 

SEEDS.org.ua

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!
1 Comment
  1. Ректор пише

    “Сорт Студентський”-этим всё сказано. Бедные студенты в анекдотах всегда голодные и готовы кушать травку.

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!