Вперше в історії сирна експертка з України увійшла до складу престижної Міжнародної гільдії фромаж’є

0 46

Вперше в історії українського сироваріння наша співвітчизниця, сирна експертка та засновниця ProCheese Академії Оксана Чернова стала частиною престижної Міжнародної гільдії фромаж’є (Guilde Internationale des Fromagers), пише SEEDS

Фромаж’є (fromager) — це експерт, який глибоко розуміється на мистецтві сиру, знає тонкощі його подачі, поєднань і не тільки. Членство в Guilde Internationale des Fromagers — визнання високого професіоналізму та важливого внеску у світову сирну спадщину.

Міжнародна гільдія фромаж’є об’єднує найкращих міжнародних експертів та експерток із сиру та сприяє розвитку світової сирної культури, збереженню традицій та обміну знаннями між професіоналами, повідомляють в ProCheese.

Читайте також: На Львівщині священник організував педагогічну ферму, на якій вчить дітей виготовляти крафтові сири

«Це не лише моя особиста перемога, а й важливий крок для всієї України. Вступ до Гільдії фромажʼє відкриває можливості для представлення унікальних українських сирів на міжнародному рівні та їх популяризації у світі», – наголосила Оксана Чернова, сирна експертка та засновниця ProCheese Академії.

У святковій церемонії взяли участь представники з різних країн, які обмінялися досвідом, поділилися традиціями сироваріння та разом скуштували традиційне фондю — символ єднання та гастрономічної дружби.

ProCheese та Ardis Group продовжують активно розвивати культуру сироваріння в Україні, впроваджуючи сучасні технології та підтримуючи традиції, що формують нашу гастрономічну ідентичність на світовій арені.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!