Фронт Мед
Компанія займається виробництвом меду, а також продуктів з горіхів та меду.
Компанія спецалізується на виготовленні кондитерських виробів.
Виробничо – заготівельне підприємство “Сінекура“ має повну лінію заготовки, обробки і упаковки волоського горіха українського походження з подальшою реалізацією волоського горіха на експорт по всьому світу.
Компанія займається виробництвом тортів, десертів та інших кондитерських виробів, а також виробництвом натуральних міксів для приготування ягідних напоїв.
Компанія займається виробництвом джемів, меду, горіхів, а також формує подарункові набори зі своєї продукції.
Компанія займається виробництвом та продажем горіхових батончиків та інших горіхових продуктів.
Компанія спеціалізується на виробництві фруктово – ягідної консервації і добавок.
Виробнича компанія ТОВ «Агросільпром» на виробництві дієтичних харчових продуктів харчування під торговою маркою «Golden Kings of Ukraine»
Компанія спеціалізується на виробництві наповнювачів, сухих сумішей і поліпшувачів для хлібобулочних і кондитерських виробів.
Компанія спеціалізується на виробництві і продажі меду.
Основний напрям діяльності компанії – виготовлення та реалізація меду та інших продуктів бджільництва.
Компанія спеціалізується на виготовленні фруктових та овочевих чіпсів.
Компанія займається виробництвом меду.
ТОВ «Вітапак» – виробник кондитерських виробів, продуктів спеціального харчування і дієтичних добавок.
Компанія «C&C» – український виробник какао і гарячого шоколаду.
Компанія спеціалізується на виробництві паст із журавлини, лохини і вишні.
Компанія займається виробництвом кондитерських виробів.
Компанія займаєтсья виробництвом натуральних препаратів з української рослинної сировини.
Компанія займається технічним вирощуванням коноплі, продажем конопляного насіння, а також продуктів із коноплі.
Основною виробничою діяльністю агро-промислової групи «Дніпровської» є рослинництво, птахівництво, переробка технічних культур.
Компанія спеціалізується на вирощуванні зернових культур, виробництві комбікормів, вирощуванні птиці та свиней, а також на виробництві м’яса і ковбас.