Українцям вдалося перетворити сувенірний кубічний кавун на смачний продукт

0 1 237

Органічний кубічний кавун, вирощений в Україні – це не просто сувенір, яким він є у всьому світі – українські кавуни стиглі – їх можна їсти. Про це розповів Роман Дяжук, власник і директор компанії “Дунайський Аграрій”, яка виростила славнозвісні кубічні кавуни, виступаючи під час IV Форуму “Агромаркетінг-2019”, організованого ProAgro GROUP, повідомив кореспондент SEEDS.

“Основним завданням було виростити не просто кубічний кавун, а органічний кубічний кавун. І що б він був стиглим всередині. 90% кубічних кавунів в світі – вони не стиглі. Це просто як сувенір. А ми хочемо, що б цей сувенір його можна було ще й їсти.

Росіяни і китайці пішли в хитрість: вони купують насіння жовтого кавуна. Тому коли ви його розрізаєте, вам здається, що він, напевно, стиглий, оскільки він жовтий. Насправді його не зовсім можна”, – розповів Роман Дяжук.

За його словами, основна мета у компанії була така: залучити людей до краси, а громадськість України – до органіки.

У органіці важливий кожен нюанс, вважає Роман Дяжук: “У органіці дуже важлива упаковка та маркування кожного товару і це коштує величезних грошей”.

Нерідко один той самий продукт і для менеджера і для звичайного покупця має абсолютно різні значення, зазначив Роман Дяжук.

“Для нас продукт перше – це смак. Його зовнішній вигляд, якості. Ну, і ціна. А для менеджера супермаркету, який у вас купує цей продукт на першому місці ціна, лежкість на полиці, частота поставок і потім тільки смак”, – додав директор компанії “Дунайський Аграрій”.

 

SEEDS.org.ua

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram та YouTube. Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано