Яблука в формі серця – конструкторське ноу-хау українського бізнесмена

0 201

Бізнесмен Валерій Подольський створює нові форми для фруктів та овочів без жодних ГМО. Все природно, органічно і навіть сердечно. Про дивовижні яблучні серця пише на своїй сторінці Facebook співзвсновниця Portal Lifestyle журналістка Ірина Садова.

“Валерій Подольський досвідчений інженер та бізнесмен, сконструював та запатентував особливі форми, в яких можна дорощувати овочі, фрукти, ягоди. Вирощує свої “серця” на рідній Донеччині, біля міста Добропілля, орендуючи до 70 га саду.

На великих масштабах крупних агрохолдингів винахід інженера губиться. А от дрібні фермери бачать вигоду. Достатньо мати кілька десятків, сотню дерев і вирощувати по 5-7 фігурних яблук на кожному”, – розповідає Ірина Садова.

Напередодні дня всіх закоханих партія унікальних яблук у формі серця надійшли і в мережу одного з супермаркетів України. За інформацією Ірини Садової, покупці викладають за “сердечні” яблука від 55 до 70 грн за штуку.

“Розвивати власний креативний бізнес в Україні є сенс і це вигідно!” – переконаний Валерій Подольський.

У технологію треба, звісно, вкластися, зате ціну потім правити в рази вищу, йдеться у повідомлені.

“Деякі колеги Валерія ідуть іншим шляхом: завозять з Китая форми з трафаретами популярних написів і фігур. Подольському цікавіше саме природній візерунок на фрукті, його оригінальність. Написи створюють тільки на замовлення маркетологів та рекламістів, коли треба зафіксувати певний бренд, назву, логотип, скажімо, для участі у виставці.

Китайці зараз не конкуренти. Їх фігурні форми треба закріплювати на плодах за допомогою багатьох болтів, шурупів, а це дуже трудомістке завдання. Витвори Подольського миттєво закріплюються легкими фіксаторами. Тому згодяться і для промислового вирощування. Виготовляються вони з якіснішого матеріалу”, – пише Ірина Садова.

 

SEEDS.org.ua   

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано