Перший урожай овочів власного виробництва зібрали на Одеському припортовому заводі

0 1 275

На Одеському припортовому заводі отримали перший урожай овочів власного виробництва. Про це повідомили в прес-службі підприємства.

Днями в теплицях цеху обслуговування та озеленення території зібрали перші кілограми огірків. Сам процес їх вирощування традиційно почався в кінці минулого року. Розсада була висаджена в грунт площею один гектар. Трохи раніше таким же способом на одному гектарі були висаджені і помідори.

«Ми вже багато років вирощуємо огірки «Кураж» та помідори «Алькасар». Ці види витривалі і придатні для холодного періоду року. Овочі вирощуються за традиційною грунтової технології. Саме вона дозволяє забезпечити якість продукції», – розповів агроном Олександр Мушуров.

Перший урожай огірків власного виробництва ОПЗ вже пройшов аналіз на нітрати. Фахівці цеху відзначили, що основне завдання – це якість овочів. Так, вміст нітратів на один кілограм становить 70 мг при нормі 300 мг, що свідчить про екологічно чистої овочевої продукції.

Вже незабаром огірки з’являться на продаж на прилавках підрозділів комплексу харчування, розташованих на території підприємства. Помідори очікуються до кінця березня – початку квітня.

 

SEEDS.org.ua за інформацією silahromad

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!