З гілки – до столу: нарвати собі ягід на плантації пропонує покупцям виробник лохини

0 65

У європейських країнах серед виробників ягід є популярним влаштовувати тури на плантації. Так, наприклад, в Німеччині виробники суниці садової після дозрівання ягід запрошують покупців на поля. Там вони за невелику плату можуть самі нарвати собі ягід. Так виходить дешевше та цікавіше, ніж просто купити в магазині. Тому така послуга особливо популярна серед сімей з дітьми. Запровадити таку практику в Україні вирішили власники господарства «Органічний сад», що займається вирощуванням лохини на Львівщині, повідомляє SEEDS.

Вартувала лохина з поля для споживачів, які самі її зібрали, лише 50 гривень за кілограм. Це значно дешевше, ніж у магазинах. Приїхати на плантацію і нарвати ягід можна було у неділю, 8 серпня, пише AgroTimes. Утім, можливо подібні “дні відкритих дверей” у господарстві стануть традиційними.

Читайте також: Вперше до Книги рекордів України потрапила величезна лохина

“Ви зможете полюбуватися надзвичайними гірськими краєвидами, бо поле розташоване на 700 м над рівнем моря. Це єдине високогірне лохинове поле в Україні. Поблизу господарства розміщений готель – ресторан Міжгірянка зі смачною кухнею та риболовлею на форель. Зловлену вами рибу, за бажання, приготують і подадуть до столу. Рекомендую скористатися пропозицією та отримати незабутні враження від подорожі! Від себе додам: якщо хто не встигли на вказаний день, можливо вам вдасться домовитися на інший”, – написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook агроном Анна Луцько.

Нагадаємо, нещодавно в Україні виростили лохину-рекордсменку діаметром 3,05 сантиметри.

SEEDS.org.ua

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!