За останні кілька років в Україні припинили роботу понад 50 броварень

0 761

За останні кілька років в Україні припинили свою діяльність понад 50 броварень. Коронакризи, акцизне навантаження, невдалий маркетинг – і це далеко не увесь перелік причин, чому закривають пивоварні.

Про це повідомив пивний блогер Юрій Гулінський, пише agronews.ua.

“Ми звикли, що броварні в Україні з’являються, як гриби після дощу. Це загальносвітова тенденція.

З розвитком пивної культури прийшло і усвідомлення того, що пиво може бути не лише випивкою, а й вишуканним напоєм. Що в світі існує безліч пивних стилів, а не лише класичні світле-темне-напівтемне-пшеничне. Але, на жаль, не всі проекти змогли вижити в цей непростий час”,- зазначає блогер.

 

Як повідомляв SEEDS, українські полярники на станції «Академік Вернадський» матимуть змогу самостійно готувати крафтове пиво. У грудні поточного року одна з українських торгових мереж подарує експедиції пивоварне обладнання та всі необхідні інгредієнти для виготовлення напою та відвантажить це для відправки до Антарктики.

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!