Мешканці Меджибожа відновили давню традицію ярмаркування

0 282

Містечко Меджибіж на Хмельниччині відновлює торгівельні традиції, які сягають кількох століть. Про це розповів Меджибізький селищний голова Олександр Ткач, пише SEEDS.

Колись площа Ринок у центрі Меджибіжа була адміністративним, торгівельним та громадським осередком. Як наголосив селищний голова, до сьогодні питання відновлення ринку в громаді було досить актуальним і важливим, що спонукало початку відновлення історичної традиції.

«Ми впевнені, що відкриття ринку вирішить чимало питань для жителів та суттєво допоможе у розвитку нашої громади. Адже людям не доведеться при кожній потребі їхати до інших районів чи в місто за товарами першої необхідності. Тепер щосуботи кожен може завітати в якості покупця або продавця на торгівельні ряди», – пише Олександр Ткач на своїй фейсбук-сторінці.

Меджибіж відоме на все Поділля рибною продукцією, різними крафтовими смаколиками, колись гончарними виробами. Минулої суботи після майже десятилітньої перерви тут зібралися перші продавці і покупці на меджибізький ярмарок.

Читайте також: Діти з Рівненщини організували «фабрику» патріотичних солодощів 

Місцеві підприємці й пересічні мешканці громади залюбки пропонували відвідувачам ярмарку свій товар – від чобіт до городини й різноманітних смаколиків.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!