Українські підприємці виробляють для бійців ЗСУ конопляні енергетичні батончики

0 1 346

Коли не має можливості повноцінно і вчасно харчуватися, в нагоді стануть енергетичні батончики. В цьому вже давно переконалися бійці ЗСУ, пише SEEDS.

Віднедавна такі енергетичні батончики почали виготовляти з поживного та корисного насіння конопель. Про це SEEDS повідомили в компанії ViteoHemp, підрозділі з переробки групи компаній ТОВ «Вітео», яка сфокусована саме на розвитку в виробництві та переробці конопель.

«Ще з весни 2022 року ми перелаштували кондитерське виробництво на виробництво батончиків на потреби ЗСУ. Постачаємо, як волонтери, за свої кошти. Ведемо перемовини з декілька закордонними фондами на предмет закупівлі саме такого стратегічного продукту на потреби фронту», – розповідає Керівній партнер ViteoHemp Олександр Дойніков.

Задля збільшення можливостей, компанія започаткувала проєкт «Нагодуй бійця». Головна мета цього проєкту – максимально розширити виробництво, для покриття попиту серед бійців на фронті. Наразі компанія ViteoHemp активно шукає однодумців і потенційних партнерів.

Читайте також: Невеликі українські підприємства з областей бойових дій зможуть отримати гранти

Конопляний енергетичний батончик – це функціональне харчування зроблене з натуральних інгредієнтів. Такий продукт не містить цукру, холестерину, чи будь-яких штучних добавок та консервантів. Тільки інгрідієнти цілковито натуральні. До складу батончиків входить: очищене насіння конопель та соняшника, конопляний протеїн та фініки.

Крім цього конопляні енергетичні батончики мають у своєму складі вітаміни А, В, В1, В2, В3, В6, Е, F, С, β-каротин, які є природними антиоксидантами, що сповільнюють старіння клітин.


Долучайтесь до програми. Станьте частиною великої перемоги!

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!