Під час Міжнародного конгресу “Прибуткове свинарство” відбудеться форум для невеликих свиногосподарств

0 306

В рамках Міжнародного конгресу “Прибуткове свинарство”, крім загальних проблем та перспектив галузі та великих виробників, розглянуть питання, що є актуальними для малого бізнесу. Для цього проведуть окремий форум. Також в рамках конгресу заплановані зустрічі з провідними спеціалістами галузі та гравцями ринку, виставки продукції та техніки, дегустації.

“Ми ініціювали обговорення, націлене на невеликих операторів галузі, на запит виробників. Адже є низка питань, які стосуються саме таких господарств. Плануємо зосередити увагу на підходах утилізації гною, питаннях біобезпеки тощо”, – зазначили в Асоціації “Свинарі України”, яка, спільно з Всеукраїнською Аграрною Радою (ВАР) та компанією Dykun, є організатором конгресу.

За 10 років історії “Прибуткового свинарства” кількість учасників зросла в 4 рази. На перший конгрес прибуло близько 180 учасників, а минулого року – вже 650. На 11 Міжнародному конгресі організатори очікують побачити близько 1000 гостей. Дві третини учасників – це виробники свинини.

Зареєструватися і взяти участь в конгресі запрошують усіх зацікавлених представників галузі.

SEEDS.org.ua за матеріалами Meat-Inform

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!