Власник перепелиної ферми з Львівщини знайшов нові шляхи успішної роботи в карантин

0 718

Під час карантину львівський фермер Назар Фомін втратив 40-50% від загального збуту через закриття кафе та ресторанів – довелося шукати нових клієнтів. Назар відкрив перепелину ферму в селі Стрілків Стрийського району Львівської області а продає свіже м’ясо та яйця птиці під брендом “Файний вуйко”.

“Вирощувати перепелів почав у 2016-му в домашніх умовах. Зіткнувся з проблемою неякісних кормів. У 2018-му, коли дослідив ринок, викупив дві діючі ферми. Сьогодні у виробника кормів є одним з найбільших замовників. Тому можу контролювати рецептуру та якість продукції, яку купую”, – розповів Назар Фомін.

“Я починав з двох кліток – це 300 перепелів. У день щонайменше 200 яєць. Коли розширив обсяги до 5000 голів, довелося наймати людей на роботу. Дня не вистачало, щоб самому доглядати за птицею та організовувати доставку товару. Якщо хочеш заробляти, то треба мати більші обороти. Зараз маю 20 000 перепелів”, – розповідає фермер.

Під час карантину втратили 40-50% від загального збуту через закриття кафе та ресторанів, бідкається Назар Фомін. Тому довелося шукати нових клієнтів.

“Вирішили зосередитися на цільовій аудиторії – молодих мамах. Запустили рекламу, де протиставили м’ясо перепелів не курці чи індику. Його користь порівняли з м’ясом кроля. Саме його часто дають на прикорм дітям як дієтичне та корисне”, – пояснює фермер.

 

SEEDS.org.ua  за інформацією Gazeta.ua

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!