Славетний гастрофестиваль “Смаковиця по-володимирськи” зачинився на перерву

0 822

Через карантин у Володимирі-Волинському відтермінували славетний гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи”, який цьогоріч мав відбутися вже вп’яте.

Про це повідомила заступник міського голови Володимира-Волинського Лариса Кулікова на своїй сторінці у Facebook.

“Гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи” – дійство, де пахне вареним і смаженим, де демонструють різні смаколики, навчають творити кулінарні шедеври, пригощають варениками, смачним кулішем, борщем, ґуґлями з кручениками, де співають і танцюють, забавляються і спілкуються…

Зараз саме той час, коли знову мала би кипіти підготовка до цього цікавого дійства, але, на жаль, карантинні обмеження наклали табу на багатолюдні масові заходи. Тому “Смаковиця по-володимирськи” у 2020 зачиняється на перерву”, – написала Кулікова.

За її словами, організатори заходу не розглядали варіант провести його в режимі онлайн, як це зробили багато різноманітних святкувань і фестивалів. Адже такий формат не прийнятний для гастрономічного заходу.

“Бо “Смаковиця” – якраз і для того, щоб посмакувати, скуштувати, щоб відчути запах страв… Віртуально цього ніяк не зробиш”, – пише заступник міського голови Володимира-Волинського.

Провести “Смаковицю по-володимирськи” планують уже в 2021 році. Торік учасники фестивалю з’їли 60 літрів борщу, 40 кілограмів вареників та 100 літрів кулешу.

 

SEEDS.org.ua   

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!