Навіщо фермерам сертифікат соціальної відповідальності та як його отримати?

0 127

Обов’язковою умовою виходу аграрних виробників на іноземні ринки є сертифікація. Йдеться про сертифікати, що підтверджують якість продукції та ін. Окремі типи продуктів, наприклад, органічні, потребують додаткових документів. Також, коли йдеться про експорт до європейських країн, важливою складовою є кліматичний слід підприємств, їх соціальна відповідальність – усі ці фактори цікавлять європейського споживача. Фермери, що цікавляться виходом на ринок країн ЄС, мають можливість отримати безкоштовну консультацію з цього питання під час вебінару “Сертифікат соціальної відповідальності GRASP для європейського ринку”, повідомляє SEEDS.

Організатор вебінару – Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Онлайн-подія запланована на 17 листопада. Спікерами будуть Коломойцева Альона, національний менеджер проекту ІТС «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості», та Войтанішек Дарина, інженер з впровадження нової техніки та технологій, ТОВ «Сади Дніпра» (Дніпропетровська область).

Вебінар “Сертифікат соціальної відповідальності GRASP для європейського ринку” – це можливість дізнатися про:

  • Сертифікацію, яку вимагають покупці з ЄС.
  • Ідею та вимоги GRASP – «соціального» сертифікату.
  • Досвід українських підприємств, що пройшли сертифікацію.

Читайте також: Як фермеру підписати контракт з супермаркетом: досвід господарства з Херсонщини

Дізнатися деталі та зареєструватися можна за посиланням: https://uhbdp.org/webinar/sertyfikat-sotsialnoi-vidpovidalnosti-grasp-oboviazkova-umova-na-yevropeiskomu-rynku

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!