ТОП-5 світових трендів у рибних ресторанах 2018

0 3

За даними Seafood Datansential, існує п’ять тенденцій вживання риби, на які слід звернути увагу в 2018 році. Datansentia – дослідницька структура з аналізу ринку харчової промисловості, випустила звіт щодо морепродуктів. Морепродукти все більше вживаються у сніданках і та ланчах.

shutterstock_570896242.jpg

1. Клієнти знають більше про морепродукти і хотіли б спробувати нові види
Незважаючи на те, що лосось та тунець все ще є основними видами, коли справа доходить до популярних морепродуктів, що подаються у світових ресторанах, оператори повинні розглянути можливість введення “нових видів риби та молюсків, які споживачу можуть не бути знайомими”, – зазначає Джекі Родрігес, старший менеджер проектів в Datassential.

shutterstock_219202210.jpg

2. Сніданки з морепродуктів

17 відсотків ресторанів у США пропонують сніданок або сніданок з включеним білком з морепродуктів – від креветок і краба до лосося. І тенденція збільшується.

shutterstock_290122478.jpg

3.Ресторани середнього та малого масштабу спостерігають невелике збільшення проникнення страв з морепродуктів в меню. Тим часом, є певна тенденція скорочення використання морепродуктів  у закладах швидкого харчування  на 18 % у США.

shutterstock_77470996.jpg

4. Оператори покладаються на знання постачальників морепродуктів у галузі сталого розвитку

shutterstock_90334042.jpg

5. Замороження свіжих морепродуктів
Коли морепродукти заморожені безпосередньо після вилову за наднизьких температур, вони збережуть свіжий смак, текстуру та поживні речовини.

SEEDs.org.ua

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.