Унікальний крафтовий шоколад на березовому цукрі виробляють у Полтаві

0 321

Майже три роки поспіль троє полтавок створюють спеціальні лінійки солодощів для вегетаріанців і людей, які мають діабет або не переносять лактозу. Унікальність такого шоколаду – у трьох основних інгредієнтах: какао-бобах, какао-маслі холодного віджиму і неочищеному коричневому або березовому цукрі.

Співзасновниця майстерні Вікторія Подольська розповідає, що виробництво натурального шоколаду – справа досить відповідальна, адже люди швидко звикають до магазинного шоколаду. Через це вони ретельно працюють над створення унікальних рецептур – наприклад, кавові цукерки, цукерки з перцем чилі, лимонною цедрою і чорним перцем, а ще є “бон-бон”.

Останні – це такий собі “калейдоскоп спецій”, бо додають до шоколаду корицю, кардамон, імбир, ваніль, перець чилі, морську сіль: “Ми постійно працюємо над смаками, бо хочемо пропонувати людям новий і унікальний продукт, але при цьому зробити його максимально корисним. Щодо натуральності, то це питання принципове. До речі, нещодавно зробили цукерочки з м’якою шоколадно-кавовою начинкою з анісом. Відгуки були позитивні”.

Разом із продавчинею Богданою і мамою Вікторії вони створюють різноманітні спеціальні лінійки. До прикладу, шоколад із березовим цукром виготовляють для людей з діабетом, алергіків, а солодощі з молочного шоколаду для найвибагливіших – дітей, яким не можна вживати лактозу.

Поки крафтове виробництво лише розвивається, співзасновниці торгової марки “Afrodiziak” мріють про власну затишну кав’ярню або магазинчик.

 

SEEDS.org.ua  за інформацією  Zmist.pl.ua

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!