Фронт Мед
Компанія займається виробництвом меду, а також продуктів з горіхів та меду.
Компанія Tornum має багаторічний досвід виробництва і постачання комплексних систем обробки зерна для сільського господарства і зернопереробної промисловості.
Основна спеціалізація «МХП» – виробництво курятини, (станом на 2015 року вона охоплює 60,6% ринку промислового виробництва курятини в Україні) зернових, комбікормів.
Виробничо – заготівельне підприємство “Сінекура“ має повну лінію заготовки, обробки і упаковки волоського горіха українського походження з подальшою реалізацією волоського горіха на експорт по всьому світу.
Компанія «Образ» спеціалізується на переробці зернових і олійних культур, основні – соняшник, пшениця.
Основним напрямком діяльності компанії є виробництво меду.
Компанія займається виробництвом меду.
Компанія спеціалізується на вирощуванні зернових культур, виробництві комбікормів, вирощуванні птиці та свиней, а також на виробництві м’яса і ковбас.
Компанія спеціалізується на органічному землеробстві, а також вирощуванні і переробці органічного кизилу.
Основним напрямком діяльності компанії «Sargas Pro» є реалізація перероблених ягід і фруктів глибокого заморожування.
ТОВ «Вітапак» – виробник кондитерських виробів, продуктів спеціального харчування і дієтичних добавок.
ФГ «Коба» спеціалізується на оптовій покупці меду всіх видів безпосередньо у бджолярів.
Компанія займається виробництвом джемів, меду, горіхів, а також формує подарункові набори зі своєї продукції.
Компанія спецалізується на виготовленні кондитерських виробів.
Основний напрям діяльності компанії – виробництво консервованих овочів.
Компанія здійснює закупівлю і переробку зернових, олійних і бобових культуp.
Господарство займається виробництвом крем-меду.
ТОВ «КОКОДЕЛІ» займається виробництвом та реалізацією кокосових чіпсів.
Компанія спеціалізується на виробництві фруктово – ягідної консервації і добавок.
Компанія займається експортом продуктів бджільництва.
Підприємство займається виробництвом маринованих огірків, томатів, асорті, кабачкової ікри, томатної пасти, соусів, овочевих і фруктових соків, квасолі та іншіх продуктів.