У Луцьку встановили новий рекорд України – приготували найбільше карпаччо

0 44

Луцький ресторан створив найбільше в Україні “Карпаччо з норвезького лосося та морського гребінця з вершковим снігом та мандариновим дрессінгом” і увійшов до Книги рекордів України. Про це повідомляють на сайті української Книги Рекордів.

Рекордні розміри карпаччо – 2350х70 см виготовив шеф-кухар Ігор Брагін.

Встановлення рекорду ініційоване з нагоди святкування першої річниці з дня заснування ресторану. Тому ініціатори рекорду вирішили не тільки креативно відсвяткувати подію, але і увійти в історію України оригінальним досягненням.

Зафіксували рекорд офіційні представники Національного проекту “Книга рекордів України” на Волині. Власники ресторану нагороджені дипломом, який засвідчує факт оригінального досягнення в Україні.


Національний реєстр рекордів України створив 10 жовтня 1989 року український спортивний журналіст та телеведучий Валентин Щербачов.

Національний Реєстр Рекордів посідає лідерські позиції у сфері реєстрації та популяризації українських і світових досягнень в Україні.

Завдання – створити сприятливі стартові можливості для кожного, хто прагне зафіксувати власний рекорд, незалежно від статусу і соціального положення, а також захист прав та інтересів рекордсменів.

 

SEEDS.org.ua  за інформацією Книги рекордів України

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано