Священник з Рівненщини утримує ферму та допомагає постраждалим від війни

0 553

Під час війни українські аграрії виконують важливу місію – забезпечення продовольчої безпеки країни. Також багато фермерів приєднуються до волонтерського руху. Наприклад, священник з Рівненщини Ігор Хабатюк, який є власником сімейної молочної ферми, разом з дружиною та небайдужими членами пастви готують продукти для захисників України та жителів регіонів, які постраждали від військової агресії росії, повідомляє SEEDS.

“Щодня дружина Ігоря з іншими жінками готують їжу для захисників і в “складні” регіони. Готують тушкованки, ліплять вареники, печуть хліб. Вже збились з рахунку, скільки мішків борошна пішло, яку купують то за гроші волонтерів, то за власні. Збираються різати кабана, щоб передати м’ясо нашим військовим. Наступна “посилка” буде хлопцям на Гостомель. Крім того, вже передали захисникам разом з волонтерською організацією павербанки та електрогенератор”, – повідомляють в організації “Сімейні молочні ферми”, до якої належить господарство священника.

Читайте також: “Ми вперті і цілеспрямовані”: виробники картоплі відновлюють роботу в звільнених регіонах України

Ігор Хабатюк ввірить в перемогу України і щодня молиться за це. Також він закликає усіх небайдужих підтримати проєкт “Сімейні молочні ферми”. Зробити це можна за посиланням – https://secure.wayforpay.com/payment/uaukrcoopfederation?fbclid=IwAR314IbBIJiDAInOqGtJzg2xTNAtuv6xFBnKBcwgHrcUh8dGZjMFSd9RO9Q

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!