У Тайвані вирощують зелень у метро

0 660

У Тайвані створили вертикальну ферму на станції метро. Над цим стартапом працювали представники компанії Unimicron. Зокрема, на цій вертикальній фермі фахівці вирощують салат, пише SEEDS.

Створена представниками Unimicron ферма Metro Fresh має площу 40 квадратних метрів. Вона розташована на станції Nanjing-Fushing у столиці Тайваня Тайбей. Тут фахівці вирощують салат під світлодіодним освітленням у стерильному середовищі, щоб виключити використання пестицидів та гербіцидів.

«Ми використовуємо гідропоніку, тому ми не маємо проблем з яйцями комах. Найбільший страх кожного перед салатом у нашій країні – це яйця комах», – зазначає виконавчий директор Unimicron Джулія Янг.

Читайте також: Найбільша у світі вертикальна ферма з’явилася в Еміратах

Завдяки вищезгаданій фермі фахівці плагнуть нагодувати пасажирів свіжими продуктами, повідомляє euronews.com.

«Зараз наша щотижнева виробнича потужність складає близько 180 індивідуально упакованих пучок салату, кожен пакет важить 200 грам», – говорить заступник керуючого Unimicron Plant Technology Вінні Чан.

До слова, створення вертикальних ферм – досить поширене явище у Тайвані. Адже місцева молодь не хоче працювати в аграрному секторі. Тож у цій країні постійно вигадують нові ідеї для виробництва сільськогосподарської продукції у високотехнологічних умовах.

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!