Фермери Закарпаття виробляють унікальну піцу з м’ясом равлика

0 189

Перша Закарпатська Равликова ферма, що в Нижньому селищі, почала випікати домашню піцу з м’ясом равлика. Як каже туризмознавець Федір Шандор, задум виник завдяки маленьким туристам.

Сучасні діти завжди і всюди запитують про дві речі: піцу і бургери. Тепер в Україні є власна унікальна закарпатська варіація піци, ідею якої можна розвивати.

“Засновники ферми відреагували на “вимогу ринку”, так і виникла ідея равликової піци. Равлика ні з чим не порівняєш, а смак схожий на молоду курятину”, – каже Федір Шандор.

Тістом для піци слугує файна закарпатська домашня перепічка. Жодних купованих заготовок, усе роблять на фермі. У майбутньому, кажуть на фермі, тісто можна трансформувати в італійський формат.

Начинка нової піци також винятково місцева: рубане свіже равликове м’ясо, томати, Турянський часник і відомий Селиський сир.


Наразі ферма працює над технологією тіста і візуальним оформленням равликової піци.


Закарпатське підприємство постійно вигадує нові гастрономічні фішки: равликову ікру, сирокопчений равлик на виноградній лозі, равлики під різними соусами або мариновані в олії.

 

SEEDS.org.ua  за інформацією Varosh

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано