У Вінниці збудували цех із переробки горіхів

0 2 811

Цех із переробки горіхів збудували на одному з підприємств харчової галузі Вінниччини. Його загальна площа становить 1657 квадратних метрів, тому споруда схожа на окреме підприємство, пише SEEDS.

Упродовж дня тут перероблятимуть сорок тонн горіхів. Потужності створили задля заміщення напівфабрикатів, які підприємство закуповує і завозить із зарубіжних країн.

«Новий цех створили з метою заміщення імпортних напівфабрикатів, необхідних для українського виробництва. Виробнича потужність тут складатиме 40 тонн перероблених горіхів на день.

Поки що відбувається процес монтажу обладнання та пуско-налагоджувальних робіт. Нові працівники знайомляться з технікою та готуються до запуску цеху», – написав заступник міського голови Вінницької міськради Андрій Очеретний на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Ембарго на польські продукти не створить кризи на продовольчому ринку України

Виробничий об’єкт звели у приміській зоні, яку називають Промисловою долиною, повідомив заступник міського голови Вінниці. За інформацією посадовця, у цеху працюватиме 20 осіб. Адже більшість процесів механізовані — підприємство придбало сучасні технологічні лінії зарубіжного виробництва.

«Розвиток підприємств та їх повноцінна робота – це запорука зміцнення економіки та, як наслідок, додаткові можливості для наших оборонців», – додає Андрій Очеретний.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!