Як навчитись відчувати і розуміти сир. Досвід сировара з Харкова

0 220

Сироваріння зародилося в Південно-Західній Азії близько 8 тис. років тому. У Римській Імперії вдосконалили технологію отримання сиру та створили нові сорти. Згодом сироваріння поширилося і в Європі. Приготувати та подати кожну головку сиру — своєрідне мистецтво.

Харків’янка Олена Захарченко вирішила готувати сир з козячого молока. Історія сироваріння Олени розпочалася з 2016 року, коли вона працювала food-фотографом. Крупні плани корки сирів, шуба з білої плісняви настільки зачарували жінку, що вона вирішила зробити собі такий для зйомок. І в неї вийшло! Детальніше дивіться на SEEDS. 

 

 

SEEDS  за матеріалами Вісті

 

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram та YouTube. Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано