Як навчитись відчувати і розуміти сир. Досвід сировара з Харкова

0 198

Сироваріння зародилося в Південно-Західній Азії близько 8 тис. років тому. У Римській Імперії вдосконалили технологію отримання сиру та створили нові сорти. Згодом сироваріння поширилося і в Європі. Приготувати та подати кожну головку сиру — своєрідне мистецтво.

Харків’янка Олена Захарченко вирішила готувати сир з козячого молока. Історія сироваріння Олени розпочалася з 2016 року, коли вона працювала food-фотографом. Крупні плани корки сирів, шуба з білої плісняви настільки зачарували жінку, що вона вирішила зробити собі такий для зйомок. І в неї вийшло! Детальніше дивіться на SEEDS. 

 

 

SEEDS  за матеріалами Вісті

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.